Îngrijitoare română din Italia prinsă la furat într-un magazin. Ascundea produsele furate în căruțul bătrânului asistat

Polițiștii din Ivrea (Piemont) au denunțat o îngrijitoare română în vârstă de 50 de ani pentru tentativă de furt. Femeia a intrat în supermarketul Lidl din via Sant’Ulderico și a furat mai multe bunuri, în special alimente, pe care le-a ascuns în căruțul cu rotile al persoanei asistate.

Conform publicației La Sentinella, îngrijitoarea a ascuns un pachet mare și niște sacoșe cu produse alimentare, sub scaunul căruțului, cu speranța că nu vor fi observate în timp ce trecea pe la casa de marcat.

Personalul supermarketului a observat însă gestul femeii și a oprit-o înainte de a ieși din incinta magazinului. În interiorul pachetelor și al pungilor au fost recuperate bunuri în valoare de peste 300 de euro.

Femeia a încercat să se justifice spunând că bunurile le-a cumpărat de la un alt magazin, înainte de a intra la Lidl, dar nu a reușit să demonstreze această ipoteză.

Un alt caz asemănător a avut loc săptămâna trecută la Campi Bisenzio, în provincia Florența, unde două femei de naționalitate română au fost denunțate de carabinieri pentru furt agravat în complicitate după ce au fost surprinse încercând să iasă cu mai multe produse neplătite dintr-un magazin din Centrul Comercial „I Gigli”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit cotidianului digital Firenze Today, cele două românce au fost observate inițial de paznicii magazinului în timp ce se plimbau în mod suspicios prin magazin, împingând un scaun cu rotile pe care se afla o bătrână, asistată de una din cele două femei.

Paznicii le-au văzut apoi pe acele femei ieșind din magazin fără să cumpere nimic și le-au oprit pentru a le controla, descoperind astfel că aveau ascunse, în scaunul cu rotile al pensionarei, mai multe obiecte de îmbrăcăminte furate, în valoare de 375 de euro.

Cele două românce au fost denunțate în stare de libertate pentru furt agravat.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20