Un îngrijitor moldovean a încercat să o violeze pe fiica bătrânului pe care îl îngrijea: „Sunt bărbat și am nevoile mele”

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, originar din Republica Moldova, care lucra ca îngrijitor de bătrâni la San Severino Marche, în provincia Macerata, este acuzat că a intenționat să o violeze pe fiica pensionarului pe care îl asista de numai câteva zile.

Noapte de coșmar într-o casă din San Severino Marche, scrie Cronache Maceratesi. Conform celor reconstituite de polițiștii locali și de carabinierii coordonați de procurorul Enrico Riccioni, în cursul serii de duminică spre luni, 28 martie, moldoveanul a furat cheile de la locuința fiicei pensionarului și a intrat în casa femeii care locuiește în apropiere.

Era ora 23.00 când fiica bătrânului s-a trezit în dormitor cu cel pe care îl angajase să aibă grijă de tatăl său. „Sunt bărbat, am nevoile mele”, i-ar fi spus moldoveanul. Femeia i-a strigat să plece imediat din casa ei, iar în acel moment îngrijitorul a sărit asupra sa lovind-o cu palmele și rupându-i pijamaua. „Un bărbat adevărat nu face așa ceva, gândește-te dacă i-ar face cineva asta mamei tale”, i-a spus fiica pensionarului, iar moldoveanul a avut atunci o clipă de ezitare.

Femeia a profitat și și-a tras repede pantalonii, apoi a ieșit din casă fugind desculță până la locuința tatălui său. I-a povestit în câteva cuvinte ce i se întâmplase și a sunat la carabinieri. Între timp tatăl a încuiat ușile și ferestrele. Dar nu a fost suficient.

Bărbatul moldovean s-a urcat la etaj pe tubul de gas, dar găsind fereastra închisă a coborât și a spart ușa casei. Bătrânul a încercat să-l oprească, să-i vorbească, dar îngrijitorul l-a agresat, cauzându-i o rană la nivelul nasului. Femeia s-a încuiat într-o cameră, iar moldoveanul a încercat să spargă și ușa camerei respective. Din fericire, câteva clipe mai târziu au ajuns carabinierii care au intrat în casă și l-au blocat pe agresor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost arestat și dus la închisoarea din Pesaro, acuzat că a intenționat să o violeze pe fiica bătrânului. Pe lângă aceasta se adaugă dublă violare de domiciliu și vătămare agravată, deoarece femeia a primit un prognostic medical de zece zile pentru rănile suferite. Agresorul este apărat din oficiu de avocatul Paolo Carnevali.

Numele bărbatului moldovean nu s-a făcut public pentru a fi respectată identitatea victimei.

Distribuie acest articol