Întâmplare de coșmar pentru o româncă din Italia, trezită cu un străin la ușă. „Dumnezeu vrea să mă primești în casă”

O româncă din Italia, care locuiește împreună cu fiica sa în Termoli, un orășel din provincia Campobasso (Molise), a avut parte de o experiență de coșmar joi, 07 aprilie 2022, când un bărbat, care se dădea drept predicator, i-a bătut la ușă și i-a spus că Dumnezeu vrea ca ea să-l primească în casă.

Divorțată și aflându-se cu fiica ei în izolare din cauza pandemiei de COVID, femeia aștepta sosirea fostului soț și totodată tatăl minorei, care urma să le aducă mâncare și alte lucruri necesare, scrie publicația locală Termoli Online.

În schimb, femeia s-a trezit la ușă cu un alt bărbat, în vârstă de circa 45 de ani, care, întrebat de conaționala noastră ce anume dorește, i-a răspuns în engleză că este un predicator și că Dumnezeu dorește ca ea să-l lase să intre în casă.

Românca a refuzat să-l lase să intre, dar bărbatul a insistat în continuare, vorbind atât în engleză, cât și în croată. Falsul predicator a recunoscut, de altfel, că provine din Croația.

Văzând că femeia continuă să-l respingă, bărbatul i-a cerut un pahar cu apă, iar când aceasta a intrat în casă pentru a i-l aduce, croatul i-a furat cheile casei, care se aflau în broasca ușii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apoi, după ce a băut o gură de apă din pahar, a turnat restul apei în capul româncei, care a rămas uluită de cele întâmplate.

Coșmarul compatrioatei noastre nu s-a terminat acolo însă, bărbatul insistând în continuare să intre în locuința femeii, care nu i-a permis să avanseze deloc și a sunat mai întâi la carabinieri, apoi l-a sunat pe fostul soț.

Ajunși cu puțin înaintea carabinierilor, fostul soț al româncei și tatăl acestuia au încercat să-l convingă pe falsul predicator să le dea cheile casei înapoi, dar acesta refuza pur și simplu.

La un moment dat, cei doi bărbați din partea româncei l-au luat pe croat pe sus și l-au aruncat în afara clădirii, moment care a coincis foarte bine cu sosirea carabinierilor la fața locului.

Militarii l-au identificat pe individ și l-au percheziționat, reușind să recupereze astfel cheile de la locuința româncei.