A invitat-o pe fiica de 17 ani a badantei sale să se culce cu el în schimbul averii. Italian de 83 de ani trimis în judecată

Deși el avea 80 de ani la vremea aceea, iar fiica badantei sale doar 17 ani, deci era minoră, asta nu l-a împiedicat să-i facă acesteia avansuri cu nerușinare, ba chiar să o sărute pe gură pe fată și să-i propună să se culce cu el, promițându-i că-i va lăsa toată averea sa. Mai mult, văzându-se refuzat de adolescentă, bătrânul și-a direcționat atenția și către mama acesteia, o femeie de naționalitate străină care lucra de ceva timp ca îngrijitoare pentru el.

Acestea, și nu numai, sunt motivele pentru care un pensionar italian, în vârstă acum de 83 de ani, a fost trimis în judecată astăzi de judecătorul pentru audiențe preliminarii Vincenzo Landolfi de la Tribunalul din Benevento (din regiunea italiană Campania) la cererea procurorului Marilia Capitanio și a avocatului Alessandro Tanzillo care le va reprezenta la proces pe cele două victime.

Potrivit publicației Otto Pagine, faptele s-au petrecut între lunile martie și iulie din 2017. Inițial, bătrânul s-ar fi apropiat de fata de 17 ani într-o ocazie și ar fi strâns-o în brațe, apoi a cuprins-o cu o mână de față și a sărutat-o pe gură. Adolescenta l-a respins atunci, dar după un timp bătrânul a încercat din nou, de această dată atingându-i chiar și un sân și propunându-i „să meargă să doarmă cu el în patul cel mare”. Tot atunci, pensionarul i-a spus fetei că „vrea să fie cu ea” și că „i-ar lăsa ei toate proprietățile sale dacă ar fi de acord să conviețuiască cu el”.

Bineînțeles că tânăra l-a respins cât se poate de ferm și părea că pensionarul a înțeles că nu are șanse, dar după circa patru luni de la acel episod a început să-i facă avansuri mamei acesteia, deci badantei sale. Văzându-se respins și de aceasta, bătrânul italian a trecut la diferite amenințări la adresa celor două, care de care mai îngrijorătoare, de la aruncatul casei în aer lăsând gazul deschis și până la implicarea unor indivizi de etnie romă din Campobasso pentru a le face rău.

Pensionarul pretindea, de asemenea, ca îngrijitoarea sa și fiica ei să nu se mai vadă cu alți bărbați, pe un prieten de-ai acestora alungându-l din casă când a venit să le viziteze, amenințându-l cu un baston.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a analizat dovezile prezentate de Parchetul din Benevento, judecătorul a decis să-l trimită pe bătrânul de 83 de ani în judecată, urmând ca prima înfățișare în tribunal să aibă loc la data de 22 iulie 2021.