Ionuț, mort în Italia la numai 25 de ani. Martor: „Am văzut mașina zburând în aer, ricoșând dintr-un copac în altul”

Un tragic accident rutier s-a produs în localitatea Verrua Savoia, lângă Torino, soldat cu decesul unui tânăr român în vârstă de 25 de ani, Ionuț Roman, rezident în Crescentino, provincia Vercelli.

Accidentul a avut loc în seara zilei de luni, 15 ianuarie 2024.

Ionuț Roman călătorea într-un automobil Fiat Punto, condus de prietenul său, Anton Roccato, de 25 de ani, rezident, de asemenea, în Crescentino.

Automobilul lor s-a ciocnit frontal cu o mașină Fiat Panda, condusă de un tânăr de 20 de ani din Villadeati, identificat cu inițialele E.C.

Potrivit reconstituirii efectuate de carabinierii din Chivasso și de militarii din Cavagnolo, accidentul a fost cauzat de o depășire imprudentă și de viteza excesivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
1200-20240116111319
Ionuț Rusu, mort în Italia la numai 25 de ani, într-un tragic accident

Tragedia a avut loc în zona cunoscută sub numele de Siberia de Verrua Savoia.

La locul accidentului au sosit paramedicii și pompierii. Mașina în care se afla tânărul român era distrusă, transformată într-un morman de fiare contorsionate.

Mărturiile oculare ale celor care se aflau pe șosea în acel moment sunt cutremurătoare: „Am văzut mașina zburând în aer, ricoșând de un copac, apoi de altul”, a povestit un martor.

Din nefericire, Ionuț Roman a decedat la scurt timp după sosirea la secția de Urgențe a spitalului din Chivasso, rănile suferite fiind prea grave. Prietenul său a fost dus la spitalul CTO din Torino cu răni grave.

- Continuarea după publicitate -

În mod miraculos, conducătorul auto al autoturismului Fiat Panda a scăpat nevătămat.

@rotalianul