Isabela, moartă în Italia după o viață plină de realizări. Trăia de 17 ani în această țară

În inima orașului Buzău, într-o casă plină de cărți, luminoasă și încărcată de amintiri, locuia o fetiță pe nume Isabela.

Era genul de copil pe care îl observai de la distanță, cu acea strălucire particulară în ochi, cu eleganță și spirit, care prevestea un destin strălucitor.

Era unul dintre acei copii ale căror realizări erau întotdeauna așteptate cu nerăbdare de cei din jur.

Isabela Mihalașcu era unica fiică a renumitului profesor și arbitru de handbal, Gheorghe Mihalașcu, și a Vioricăi Mihalașcu, un pilon în Centrul de Calcul Buzău, relatează site-ul local Buzoienii.ro.

Fiica a două personalități puternice, ea a absolvit Colegiul Național „B. P. Hașdeu” și, ulterior, Facultatea de Relații Internaționale, continuând tradiția academică a familiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Era evident că Isabela avea acel „ceva” special. Nu doar inteligentă, ci și ambițioasă și determinată, a evoluat rapid profesional, ajungând să reprezinte cu mândrie firme renumite la nivel european.

302279304_5404829699553012_6020258990559619207_n
Isabela Mihalașcu. Sursă foto: Facebook.

Viața i-a purtat pașii spre orașul italian Genova, unde, timp de 17 ani, și-a construit o nouă existență, dar fără să uite vreodată de rădăcinile sale.

Din Genova, Isabela publica poze pe profilul ei Facebook – fragmente din viața ei, imagini cu locuri pitorești și cu momentele pe care le petrecea cu părinții săi în vacanțele de vis.

Pagina ei de Facebook, sub motto-ul „ME&MYLIFE”, este o fereastră către universul ei, plin de pasiune, determinare și iubire.

366076415_9809060115802091_83611288138092278_n
Isabela Mihalașcu. Sursă foto: Facebook.

De ziua ei, în luna ianuarie din acest an, Isabela a marcat un moment de cotitură în viața sa, amintindu-ne tuturor despre lupta, pasiunea și dedicarea cu care a urcat treptele succesului într-o lume dominată de bărbați.

În afaceri, spunea ea, este nevoie nu doar de forță, ci și de omenie.

Însă, la data de 7 august 2023, destinul i-a jucat o festă crudă. Vestea șocantă a venit ca un trăznet: Isabela a murit, în mod tragic, în locuința sa din Genova.

Detaliile sunt de neînțeles – o împrejurare atât de banală, care s-a transformat într-o tragedie.

Singură în locuința ei, Isabela s-ar fi înecat în timp ce mânca un covrig cu lapte. Asta le-au spus medicii, după autopsie, părinților distruși de durere.

Trupul său a fost readus zilele trecute în țara pe care a iubit-o atât de mult și a fost depus în capela Cimitirului Dumbrava din Buzău.

Astăzi, 19 august 2023, Buzăul va plânge pentru Isabela, iar lacrimile vor curge din ochii tuturor celor care au cunoscut-o și au iubit-o, la înmormântarea sa.

Viața Isabelei Mihalașcu ne învață că fiecare clipă contează, că succesul și omenia pot merge mână în mână și că, indiferent de realizările noastre, suntem în primul rând ființe umane, vulnerabile în fața destinului.

Distribuie acest articol