Își amenință fetița de 9 ani că o aruncă de la fereastră, bărbat român arestat la Bergamo pentru violențe în familie

Violență și abuzuri repetate de-a lungul anilor în familia unor cetățeni români rezidenți la Treviglio, provincia Bergamo, Lombardia, relatate de ecodibergamo.it.

Duminică a fost arestat de către poliție un bărbat român în vârstă de 43 de ani acuzat de violență domestică agravată

Acesta și-ar fi amenințat fiica în vârstă de 9 ani că o aruncă de la fereastră. Fetița era „vinovată” de faptul că nu a vrut să o lase singură pe mama sa în timpul agresiunii la care era supusă de către tatăl său.

Duminică seara, carabinierii din Treviglio au arestat bărbatul român de 43 de ani după ce omul a devenit protagonistul unui nou episod de violență domestică brutală.

Bărbatul, de ani de zile, hărțuia, amenința și își lovea soția, uneori chiar și în fața copiilor, o fetiță de 9 ani și un băiat în vârstă de 18 ani

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sâmbătă noaptea în familia respectivă s-a petrecut un moment de violență agravat și de condițiile psiho-fizice alterate pe fondul consumului de băuturi alcoolice de către bărbatul care devenise deosebit de recalcitrant. Fără niciun motiv, omul și-ar fi ofensat și lovit soția, aceasta fiind transportată la spital în urma loviturilor unde medicii au constatat că vor fi necesare 25 de zile pentru a se vindeca.

Aceeași soartă și pentru fiica de 9 ani, „responsabilă” doar pentru că nu a vrut să o lase singură pe mama sa în timpul agresiunii

Într-un adevărat moment de nebunie și furie, tatăl său a apucat-o cu forța și ridicând-o de la sol, a amenințat-o că o aruncă de la fereastra celui de-al treilea etaj al apartamentului unde familia locuiește.

După gestul teribil mama și fiica au fugit de acasă, refugiindu-se la secția de poliție din Urgnano. Carabinierii au intervenit apoi la domiciliul bărbatului care i-a agresat și pe agenții care l-au arestat pentru violență agravată în familie, atac la persoană și ultraj.

Amenințări cu moartea, lovituri, acțiuni întotdeauna subite în tăcere de către femeie, cu speranța că bărbatul se va schimba

După arestarea bărbatului, carabinierii au ajuns să descopere o situație familială dramatică și violentă, întotdeauna acoperită de victima bărbatului, soția sa și mama celor doi copii ai săi, în speranța că bărbatul se va schimba. Incidente domestice de tot felul, amenințări cu moartea, lovituri, acțiuni întotdeauna subite în tăcere de către femeie, chiar și în prezența copiilor, până în seara zilei de sâmbătă când gestul tatălui de a-și arunca fetița pe geam a speriat-o și îngrijorat-o în mod deosebit.

Fetița a fost și ea spitalizată, având nevoie de îngrijiri medicale pentru loviturile primite de la tatăl său.

Distribuie acest articol