Italia: 11 kilograme de cocaină în mașina unui român. Bărbatul a declarat că venea din România

Unsprezece kilograme de cocaină de cea mai bună calitate au fost găsite în mașina unui cetățean român în vârstă de 29 de ani, de poliția rutieră din Modena (Emilia-Romagna). Bărbatul conducea un autoturism marca BMW cu numere de înmatriculare românești și a declarat că venea din România.

Sub bancheta din spate a automobilului, agenții de la compania Modena Nord, care au devenit suspicioși în urma comportamentului agitat al bărbatului oprit pentru un control, au descoperit cantitatea de 11 kilograme de droguri sub forma unor mai multe pachete, pentru o valoare de 500.000 de euro, dar chiar și un milion dacă ar fi fost combinată cocaina prezentă cu alte substanțe.

Imaginile din timpul sechestrului celor 11 kilograme de cocaină găsite în mașina românului, se pot viziona aici.

Bărbatul a fost imediat arestat, se presupune că avea sarcina de „curier”, de a transporta drogurile de la o sursă la alta, iar substanțele stupefacente erau destinate distribuției pe teritoriul provinciei Modena.

Autoritățile afirmă că este una dintre cele mai semnificative capturi din zona Modena din ultimii ani, scrie Il Resto del Carlino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol