Italia: 500 de proiectile găsite în casa unei tinere românce și a partenerului italian

În localitatea Campoformido, din regiunea Friuli-Venezia Giulia, un incident de violență domestică a dus la o descoperire cu adevărat surprinzătoare.

După ce o mamă româncă a chemat autoritățile din cauza unei altercații între fiica sa și partenerul acesteia, carabinierii au descoperit peste 500 de proiectile în locuința cuplului.

Fiica româncei este concubina unui italian cu 43 de ani mai mare ca ea, menționează Udine Today

Femeia româncă a sunat la 112, îngrijorată din cauza unui conflict izbucnit între fiica sa, în vârstă de 21 de ani și partenerul acesteia, un bărbat de 64 de ani.

La sosirea carabinierilor, care au intervenit pentru a aplana disputa, s-a constatat inițial că bărbatul era deja supus unor măsuri de restricție, fiind liberat condiționat din închisoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, cea mai mare surpriză au avut-o carabinierii în momentul în care, în urma unei percheziții, au descoperit 519 proiectile de calibru 9, care nu fuseseră declarate.

Toate gloanțele au fost confiscate imediat de către autorități. Atât bărbatul, cât și tânăra sa parteneră, au fost acuzați de deținere ilegală de muniție.

Distribuie acest articol