Italia: accident între o furgonetă și un camion, trei bărbați români grav răniți

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:35 de astăzi, 5 aprilie 2019, pe Strada Statală 309 „Romea”, în dreptul localității Malcontenta din provincia Veneția, între un camion și o furgonetă la bordul căreia se aflau trei cetățeni români.

Imagine de la locul accidentului

Din primele relatări reiese că că furgoneta a tamponat camionul, lovindu-l chiar în rezervor, iar conaționalii noștri au rămas blocați între fiarele mașinii, scrie ziarul italian Il Gazzettino. Furgoneta avea atașată în spate și o platformă pe care transportau un autoturism Volkswagen, iar în urma impactului cu camionul, aceasta se pare că a împins puternic autovehiculul care o tracta, zdrobindu-i aproape pe cei trei români între fiare și provocându-le răni grave.

Imagine de la locul accidentului

Pompierii au fost nevoiți să lucreze îndelung pentru a-i extrage dintre fiare pe conaționalii noștri, care au fost apoi transportați la spital, doi cu cod roșu de gravitate, iar al treilea cu cod galben.

Rănit ușor și șoferul camionului implicat în accident, care a fost transportat de asemenea la spital. Circulația a fost îngreunată timp de câteva ore pe Romea.