Italia: Aeroportul Ciampino din Roma închis. Descoperite bombe din timpul celui de-al doilea război mondial

Aeroportul Ciampino din Roma a fost declarat închis temporar în după amiaza zilei de joi, 7 februarie, după ce, în timpul unor lucrări de întreținere, a fost descoperit material explozibil din timpul celui de-al doilea război mondial, transmite Rai News.

Zborurile programate să sosească sau să plece de pe aeroportul Ciampino, în perioada de suspendare a activităților, pot avea întârzieri sau vor fi transferate pe aeroportul din Fiumicino.

În timpul unor lucrări de întreținere din incinta zonei de staționare a aeronavelor, s-au descoperit bombe datând din timpul celui de-al doilea război mondial. În conformitate cu dispozițiile Enac, aeroportul a fost închis temporar pentru a permite lucrătorilor să efectueze operațiunile de eliminare a materialelor explozibile în siguranță deplină.

Aeroportul va rămâne închis pentru cel puțin 3 ore. Prin urmare, este recomandabil să contactați compania aeriană de referință pentru informații detaliate despre zborul dvs. Actualizări ulterioare vor fi furnizate în timp real pe site-ul web, pe aplicație și pe rețelele sociale ale „Aeroporti di Roma”.

Aeroportul Ciampino din Roma închis. Descoperite bombe din timpul celui de-al doilea război mondial. Foto: Ministerul Apărării italian via Twitter