Italia: Agenție de servicii sociale angajează „badante la fix” în nordul Peninsulei

Sercop este o companie specială de consorțiu creată de 9 primării din provincia Milano pentru a servi ca instrument de management asociat pentru servicii sociale destinate minorilor, persoanelor cu dizabilități și persoanelor în vârstă, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial. Compania a publicat miercuri, 19 august 2020, prin intermediul ziarului Il Giorno, un anunț prin care informează că este în căutare de asistenți familiali pentru bătrâni care să desfășoare serviciul în trei localități din provincia Milano.

„Apelul se adresează asistenților familiali, îngrijitoarelor, operatorilor care știu să aibă grijă de persoanele în vârstă și de persoanele aflate în dificultate”, se precizează în anunț.

Potrivit sursei citate, persoanele selectate vor fi angajate pentru a avea grijă de bătrâni care locuiesc în localitățile Rho, Lainate și Arese de lângă Milano.

„Cererea este destinată persoanelor care, preferabil, au disponibilitate 24 de ore din 24”, se mai evidențiază în anunț.

Persoanele interesate pot să trimită Curriculum Vitae la adresa e-mail: jobfamily@aei.coop. Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon: 389 180 4346.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI