Italia: Amant în pielea goală, filmat în timp ce cobora pe balcoanele unei clădiri. A fost surprins de soțul femeii

Un bărbat din Italia a fost filmat de mai multe persoane în timp ce cobora, complet dezbrăcat, pe balcoanele unei clădiri din localitatea Mestre, provincia Veneția din Veneto.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, individul, care avea o relație amoroasă cu o femeie din clădirea respectivă, tocmai fusese suprins de soțul acesteia, motiv pentru care a decis să-și sacrifice demnitatea pentru a-și salva viața.

Bărbatul în timp ce cobora de pe balconul unei vecine care a rămas șocată când l-a văzut. Foto: captură video ilgazzettino.it

Episodul s-a petrecut pe via Trento din cartierul Piave, în localitatea menționată mai sus, unde câțiva localnici au observat un bărbat dezbrăcat care atârna de un balcon și au început să-l filmeze.

În video poate fi văzută și o femeie care locuiește în aceeași clădire și care s-a trezit, din senin, cu bărbatul gol pușcă pe balconul ei.

Tipul și-a continuat însă fuga, coborând de pe balcon pe balcon, uneori urcând înapoi, dar în cele din urmă a reușit să ajungă în stradă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fuga sa a fost relativ scurtă însă, deoarece în scurt timp au sosit la fața locului forțele de ordine, care l-au sancționat pentru acte obscene într-un loc public.

Imaginile video au fost publicate ulterior atât pe Facebook (și pot fi văzute la următorul link: https://www.facebook.com/lavocedirovigo/videos/1213150689290512) cât și pe site-ul sursei citate, accesând următorul link: https://www.ilgazzettino.it/video/nordest/uomo_nudo_cornincione_mestre-7164102.html.