Italia: Ascundea drogurile între țiglele acoperișului, român de 30 de ani arestat pentru trafic cu narcotice

O operațiune a carabinierilor din localitatea Amelia, provincia Terni, a dus la arestarea unui cetățean român de 30 de ani și denunțul în stare de libertate a unui alt cetățean român, în vârstă de 25 de ani, amândoi rezidenți în localitatea Viterbo din provincia cu același nume.

Potrivit ziarului local Umbria 24, în timpul unui control de rutină carabinierii au găsit în hainele celor doi câteva grame de hașiș. Starea agitată a celor doi tineri români au trezit suspiciuni în ochii carabinierilor din Amelia care au decis să extindă astfel controlul și la locuințele românilor, în colaborare cu carabinierii din Viterbo.

În urma unei percheziții amănunțite la domiciliul bărbatului de 30 de ani, militarii au descoperit ascunse între țiglele acoperișului două pachete de hașiș, fiecare de câte 100 de grame, precum și un cântar de precizie folosit pentru împărțirea dozelor, care a fost găsit într-un sertar din dormitorul românului.

La terminarea operațiunii, bărbatul român de 30 de ani a fost arestat pentru deținere de droguri cu scopul de a le vinde, în timp ce tânărul de 25 de ani a fost denunțat pentru deținere ilegală de substanțe stupefacente.

Distribuie acest articol