Italia: Au fost dați de gol de urletele porcului, 4 români și un italian trimiși în judecată pentru un animal sacrificat acasă

Patru cetățeni români și un italian au fost surprinși de ofițerii locali de poliție din Anzio în timp ce sacrificau un porc mare, în zona Lavinio, din apropierea Romei. Cei cinci au fost trimiși în judecată și riscă să fie sancționați cu închisoarea de la 6 luni la 1 an sau să primească o amendă de până la 150.000 de euro.

Câțiva locuitori din zonă, alertați de guițatul disperat al porcului care se auzea dintr-o curte a unei case din Lavinio, au anunțat poliția. Agenții, împreună cu comandantul Sergio Ierace s-au prezentat la domiciliul respectiv, unde au găsit un porc decapitat și un grup de 4 români și un italian care se pregăteau să îl tranșeze. Totul, în afara oricărei reguli de igienă și fără să se respecte condițiile de sacrificare a animalelor în gospodăriile private care prevăd uciderea fără durere a acestora. Polițiștii au solicitat imediat intervenția personalului sanitar de la ASL care a constatat pericolul pe care îl reprezenta gestul românilor noștri pentru sănătatea publică.

 

Cei 4 români și italianul care a transportat porcul la domiciliul acestora, au fost trimiși în judecată pentru maltratarea animalelor și sacrificare ilegală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI