Au fost donate organe ale celor două femei românce, mamă și fiică, moarte în Italia într-un accident rutier

Rudele celor două femei românce, mamă și fiică, moarte în nordul Italiei în urma unui tragic accident rutier, au fost de acord cu donarea organelor. De la cele două victime s-au prelevat țesut osos și cornee, informează L’Arena.

Roxana Maria Iordache, 28 de ani, și mama sa Elena Viviana Grigore, 52 de ani, ambele rezidente la San Martino Buon Albergo, în Veneto, au sfârșit tragic în seara zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 22:00 în localitatea Veronella.

Membrii familiei victimelor au fost de acord cu donarea de țesuturi și cornee. Sunt în curs finalizarea formalităților pentru ca trupurile celor două femei să fie transportate și înmormântate  împreună în România.

Mașina lor, un autoturism marca Peugeot, s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla tânărul Nicola Grima, în vârstă de 22 de ani, rezident la Albaredo. Acesta este în prezent internat la spitalul Polo Confortini iar condițiile sale de sănătate sunt foarte grave, prognosticul din partea medicilor este rezervat și a fost supus unei serii de operații chirurgicale. El a supraviețuit deja unui accident rutier, când avea doar câteva luni.

Nicola Grima este cercetat pentru infracțiunea de omor rutier.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe același subiect:

Distribuie acest articol