Accident în Italia: Un autobuz cu 50 de refugiați ucraineni s-a răsturnat. O persoană a decedat

Un autobuz cu refugiați ucraineni s-a răsturnat la Forlì, în Emilia Romagna, duminică dimineața, 13 martie. La bord se aflau 50 de persoane, dintre care una a decedat și mai multe au fost rănite, menționează La Stampa.

Două autobuze cu refugiați ucraineni se îndreptau spre sudul Italiei în această dimineață, pe autostrada A14. Unul dintre ele ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat.

S-a întâmplat în jurul orei 6:00, la km 101 al autostrăzii A14. În autobuzul care s-a răsturnat călătoreau 50 de cetățeni ucraineni.

În accident – conform pompierilor care au ajuns primii la fața locului – unul dintre pasageri și-a pierdut viața și mai mulți au suferit diverse răni. Persoana decedată ar fi o tânără care a rămas încarcerată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Sunt întristat de accidentul care a implicat un autobuz cu 50 de ucraineni la bord pe A14, lângă Forlì. O fată și-a pierdut viața. Condoleanțe familiei victimei și cele mai bune urări de sănătate celor răniți. Mulțumesc pompierilor pentru intervenția promptă”, a scris pe Twitter Antonio Tajani.

Pompierii au intervenit cu două macarale pentru a ridica vehiculul. VIDEO aici.