Italia: O badantă de origine română, aflată sub influența alcoolului, s-a izbit cu bicicleta de mașina poliției

O femeie română din Italia, care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni, s-a ales cu un denunț din partea Poliției Locale din Castelfranco Veneto, o localitate din provincia Treviso, după ce s-a izbit cu bicicleta de mașina polițiștilor și a refuzat să se supună testului pentru alcoolemie.

Potrivit celor relatate de ziarul italian Il Gazzettino, totul s-a întâmplat în jurul orei 18:30 din seara zilei de duminică, 7 martie 2021. Agenții Poliției Locale au văzut-o pe conaționala noastră, în vârstă de 50 de ani, pedalând pe bicicletă în zig-zag și intrând pe sensul opus de mers în sensul giratoriu dintre Borgo Montegrappa și via Damini din localitatea menționată mai sus.

Polițiștii au încercat imediat să o avertizeze pe femeie și i-au cerut să se oprească, dar aceasta se pare că era atât de beată încât nici nu-i vedea. Agenții au decis atunci să oprească mașina puțin mai în față și să o aștepte pe biciclistă să se oprească și ea la vederea lor.

Femeia, în schimb, nu s-a oprit nicicum și s-a izbit astfel de mașina Poliției, căzând pe asfalt. Din fericire, românca noastră nu a suferit nicio rană, dar polițiștii au notat imediat starea acesteia evidentă de ebrietate și au încercat să o supună testului pentru alcoolemie.

Badanta de 50 de ani a refuzat, însă, să efectueze testul, iar agenții de poliție au fost nevoiți astfel să o denunțe pentru acest refuz. În plus, românca va fi nevoită să plătească și pagubele provocate autoturismului Poliției Locale, care constau în câteva zgârieturi și caroseria îndoită puțin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI