Italia: Badantă găsită moartă în locuința bătrânei pe care o asista

O femeie din Italia, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul în care lucra ca badantă, situat în localitatea Urbino, provincia Pesaro e Urbino din Marche, în dimineața zilei de miercuri, 19 aprilie 2023, așa cum informează ziarul Il Resto del Carlino.

Conform sursei citate, tragica descoperire a fost făcută de una dintre fiicele bătrânei pe care victima o asista.

În dimineața zilei de miercuri, fiica pensionarei s-a dus în vizită la mama ei, care locuiește pe via Zena Mancini, pe care a găsit-o în bucătărie, pregătindu-se să-și facă pâine prăjită.

Suferind de probleme de memorie, bătrâna nici măcar nu observase că badanta ei, o femeie de naționalitate marocană, dar care trăiește de mulți ani în Italia, nu s-a trezit încă.

După ce a strigat îngrijitoarea de câteva ori și a văzut că nu răspunde, fiica pensionarei a intrat atunci în cameră la aceasta și a găsit-o moartă în patul ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a sunat imediat la 118 și a solicitat ajutor medical la fața locului, dar pentru îngrijitoarea de 47 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii de la Comisariatul din Urbino au intervenit și ei la fața locului pentru investigațiile de rigoare.

Până la această oră însă nu a fost făcută publică nici cauza decesului, nici ulterioare informații cu privire la circumstanțele în care femeia a murit.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20