Italia: Badanta și bătrâna îngrijită amenințate cu un baston și jefuite în plină noapte

Un jaf în plină noapte s-a petrecut în localitatea Pignataro Interamna, provincia Frosinone din Lazio, ieri, 20 august, când un bărbat mascat a intrat în casa unei bătrâne italiene și a îngrijitoarei sale, pe care le-a amenințat cu un baston. Infractorul s-a făcut apoi nevăzut cu suma de circa 1000 de euro.

Cele două femei dormeau, când un bandit cu fața acoperită și înarmat cu un baston a intrat în casă cu scopul de a le jefui. Bărbatul, un italian se pare după accent, le-a amenințat pe proprietară și pe îngrijitoarea sa cerându-le să-i dea toți banii și bijuteriile din casă. Cu prada de puțin peste 1,000 de euro a fugit, făcându-se nevăzut.

În mijlocul nopții, la casa bătrânei s-au prezentat carabinierii de la San Giorgio a Liri și colegii de la compania din Pontecorvo, conduși de căpitanul Nicolai și locotenentul De Lisa. După constatările și reconstituirile făcute la fața locului, aceștia au demarat investigațiile și căutările infractorului care nu se exclude a fi chiar un bărbat de prin partea locului. „Lucrăm din greu pentru a da un nume hoțului care a terorizat cele două victime.”, susțin autoritățile citate de linchiestaquotidiano.it.