Italia: O badantă a venit beată la muncă chiar din prima zi. Blocată de polițiști cu electroșocuri

O îngrijitoare de bătrâni din Piacenza, oraș din regiunea italiană Emilia-Romagna, a fost imobilizată de polițiști cu electroșocuri după ce s-a prezentat beată la locul de muncă chiar din prima zi.

Potrivit cotidianului digital Today, totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de luni, 11 iulie 2022, într-o locuință din localitatea menționată mai sus, unde o femeie de naționalitate ucraineană și în vârstă de 50 de ani s-a prezentat pentru prima zi de lucru ca badantă, înlocuind-o astfel pe o colegă care plecase în concediu.

Rudele persoanei asistate au observat însă că noua îngrijitoare nu se putea ține pe picioare, aceasta fiind în stare de ebrietate, motiv pentru care au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului care să-i acorde asistență.

Paramedicii au încercat să o ajute pe ucraineană, dar aceasta a devenit agresivă cu ei, lovindu-i și amenințându-i în repetate rânduri. Personalul medical de pe ambulanță a sunat atunci la 113 și a cerut intervenția polițiștilor la locuința respectivă, în speranța că femeia se va liniști astfel.

Badanta, în schimb, la vederea agenților de poliție, s-a ridicat și a început să-i lovească cu pumnii și picioarele chiar și pe aceștia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În încercarea de a o convinge să liniștească, polițiștii italieni au amenințat-o apoi cu aparatul de electroșocuri pe femeia ucraineană, dar nici această metodă nu a dat vreun rezultat pozitiv, motiv pentru care s-au văzut nevoiți să folosească dispozitivul și au electrocutat-o.

Abia atunci oamenii legii au reușit să o încătușeze pe îngrijitoare, aceasta fiind transportată în cătușe la spital pentru ulterioare verificări, chiar și psihiatrice. Între timp, femeia s-a ales cu un denunț pentru ultraj, mai precizează publicația citată.

Distribuie acest articol