Italia: O bandă de hoți români prinsă la furat de o polițistă în afara serviciului

Patru cetățeni de naționalitate română, au fost arestați în Italia și plasați în arest la domiciliu, după ce au fost surprinși la furat într-un supermarket din via Venezia, localitatea Gela, provincia Caltanissetta din Sicilia. Timp de 3 ani nu se pot întoarce în provincia Caltanissetta, au primit interdicție pentru acest teritoriu.

Cei patru sunt toți rezidenți la Agrigento și se numesc: Roxana Valentina în vârstă de 18 ani, Daniel Ghirasam de 22 de ani, Irina Ghirasam, 40 și Alina Boboc, de 19 ani, toți de naționalitate română.

Aceștia sunt acuzați de furtul și de rezistență față de un funcționar public. Ei au fost surprinși de o polițistă italiană care se afla în afara orelor de serviciu, furând produse de pe rafturile supermarket-ului respectiv, cu ajutorul unor geci groase de iarnă în interiorul cărora ascundeau produsele.

Polițista, în civil și neînarmată, a blocat cele trei femei și apoi i-a chemat pe colegii săi de la 113. Sub gecile groase ale hoților, ofițerii de poliție au găsit o rețele alcătuite din frânghii de care erau agățate și ascunse numeroase produse furate de pe rafturile magazinului. A fost arestat și bărbatul român care era cu cele trei femei.

Toți patru au fost deja judecați și plasați sub arest la domiciliu, informează Quotidiano di Gela.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol