Italia: Bărbat de 50 de ani, în stare gravă la spital după ce a făcut dragoste cu soția sa 24 de ore fără oprire

Un maraton pasional al unui cuplu de turiști din Germania, aflat în vacanță în provincia italiană Grosseto din Toscana, s-a terminat la spital după ce soțul, în vârstă de 50 de ani, a fost la un pas de moarte.

De asemenea, bărbatul german a riscat și să-i fie amputat organul genital din cauza suprasolicitării la care a fost supus și foarte probabil nu va mai putea întreține raporturi intime niciodată.

El a ajuns la spital cu șoc septic, provocat din cauza unei necroze, după ce a petrecut o zi întreagă făcând dragoste în mod intens cu soția lui, în timpul vacanței lor în Castel del Piano, provincia Grosseto.

În ciuda acestei performanțe remarcabile, se pare că pentru el a fost ultima experiență de acest gen, având în vedere că, în urma incidentului, nu va mai putea avea folosi organul genital, relatează publicația locală Maremma Oggi.

Se suspectează însă că cuplul ar fi abuzat de diferite substanțe interzise și, foarte probabil, în combinație cu Viagra.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soția bărbatului a fost cea care a dezvăluit detaliile acestui maraton pasional când au ajuns la Urgențe, mai precizează sursa citată.

Bărbatul a fost diagnosticat cu gangrena Fournier, o necroză profundă a țesutului organelor genitale masculine.

Dacă nu este tratată, gangrena poate avea consecințe grave, inclusiv amputarea organelor genitale. Cu toate acestea, datorită intervenției medicale rapide la care a fost supus, acest scenariu a fost evitat.

Bărbatul se află cum la Terapie Intensivă, dar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și se așteaptă să fie transferat la un alt departament în curând, unde va primi în continuare îngrijiri medicale.

- Continuarea după publicitate -

Acest incident amintește de o situație similară care s-a petrecut în septembrie anul trecut cu un bărbat de 55 de ani internat la Castellammare di Stabia (Napoli).

El a suferit o evirare parțială pentru a elimina toate țesuturile infectate, după ce se presupune că a avut raporturi intime cu propriul câine.

Mai multe detalii în articolul de mai jos:

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20