Italia: Bărbat român acuzat că și-a abuzat sexual nepoata de 10 ani. Fata a povestit totul mamei sale care nu a crezut-o

Un bărbat de 40 de ani de origine română a fost condamnat la 7 ani și 6 luni în închisoare pentru violență sexuală împotriva nepoatei sale. Faptele datează din anii 2013-2014 și ar fi avut loc într-un oraș din provincia Padova, relatează Il Gazzettino.

Bărbatul era căsătorit și locuia împreună cu soția și cumnata sa. Potrivit acuzației, ar fi abuzat în mai multe rânduri de nepoata în vârstă de 10 ani, profitând de absența soției și a mamei fetiței. Încă de prima dată când a avut loc un astfel de episod, fetița i-a povestit totul mamei sale dar aceasta nu ar fi crezut-o. Abia numeroase luni mai târziu, fata a spus la școală ce i se întâmpla în cadrul familiei și cu ajutorul psihologului școlii au ieșit la iveală monstruozitățile la care era supusă copila.

Autoritățile au demarat o anchetă în cadrul căreia s-a constatat că bărbatul ar fi amenințat fetița obligând-o în acest fel să nu dezvăluie nimic, nimănui, despre avansurile sale.

Procurorul Elisabetta Spigarelli a cerut o sentință de 7 ani și 6 luni pentru bărbatul român. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, judecătorul l-a condamnat pe român să-i plătească fetei o despăgubire de 50.000 de euro. Alți 10.000 de euro vor fi destinați mamei.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20