Italia: bărbat român agresează concubina italiancă, cumnatul ei îl amenință cu pușca. Arestați doi italieni

Doi bărbați italieni din localitatea Vallecrosia, provincia Imperia, au fost arestați de polițiști în data de 30 martie 2019 după ce au amenințat un bărbat român cu moartea, îndreptând o pușcă asupra lui, relatează ziarul Il Giornale.

Faptele au avut loc în seara zilei de 29 martie, în localitatea Camporosso din aceeași provincie, unde un bărbat român în vârstă de 24 de ani locuia împreună cu o tânără femeie italiancă și fetița lor în vârstă de trei ani. Tânărul român se pare că a fost violent de mai multe ori cu concubina sa și a creat o stare de teroare îndelungată atât pentru femeie, cât și pentru copil, motiv pentru care cumnatul tinerei italience (soțul surorii sale) a decis să-i dea o lecție românului, încercând în același timp să o scape pe femeie de violențele românului.

Anunțați prin telefon de concubina românului că acesta este violent din nou și că distruge totul prin casă, bărbatul italian, în vârstă de 38 de ani, s-a înarmat cu o pușcă și împreună cu un conațional de-al său de 43 de ani, înarmat și el cu un cuțit cu lama de 15 centimetri, s-au deplasat la locuința cumnatei sale și a românului pentru a rezolva situația în modul lor.

Odată ajunși la casa românului și a concubinei sale, cei doi cetățeni italieni au dat buzna înăuntru și au scos-o pe femeia italiancă de acolo împreună cu fetița sa, apoi l-au amenințat pe bărbatul român de 24 de ani cu moartea îndreptând pușca spre el. Speriat de amenințările celor doi, românul a chemat polițiștii la fața locului, iar în urma unei scurte investigații au ajuns la cei doi italieni care locuiesc în localitatea Vallecrosia din apropiere.

Militarii au găsit astfel în casa bărbatului italian pușca folosită pentru a-l amenința pe bărbatul român, o pușcă despre care autoritățile spun că a fost furată din Franța. Alături de armă, militarii au găsit și muniție pentru aceasta. Cuțitul bărbatului italian de 43 de ani a fost găsit în schimb ascuns într-o căsuță din apropiere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi cetățeni italieni au fost puși imediat sub arest, deși cumnatul femeii italience le-a spus polițiștilor că au vrut doar să-l amenințe pe concubinul român al acesteia, pentru a-l speria. Cu toate acestea, problema cea mai mare, din punctul de vedere al polițiștilor, nu sunt amenințările către bărbatul român, cât prezența unei arme de foc deținută în mod ilegal, ceea ce a dus la arestul italienilor.