Italia: Bărbat român arestat după ce i-a rupt coastele și și-a umplut de vânătăi soția

Un bărbat de origine română, cu inițialele N.S., în vârstă de 46 de ani, a fost arestat la Roma, după ce și-a bătut soția, provocându-i grave leziuni. Polițiștii au fost chemați la fața locului de vecinii celor doi români, informează Repubblica.

Când agenții de poliție au ajuns în via Castagnito, au găsit femeia pe stradă, cu fața plină de sânge. Aceasta le-a declarat că tocmai fusese bătută de către soțul său. După ce au chemat ambulanța de la 118 pentru a transporta victima la spital, polițiștii s-au îndreptat spre casa bărbatului român. Agresorul a recunoscut că și-a lovit consoarta dar nu a dat detalii despre motivul pentru care a făcut acest gest.

Investigațiile cu scopul de a reconstitui dinamica exactă a celor întâmplate au continuat în spital, unde polițiștii au interogat-o pe femeia lovită și care a suferit o contuzie a buzei superioare și inferioare, multiple contuzii la nivelul feței precum și mai multe coaste rupte.

Pentru N.S. au fost deschise porțile închisorii, el va trebui să răspundă în fața autorității judiciare pentru leziunile provocate soției sale.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.
Distribuie acest articol