Italia: Bărbat român arestat. Îi distruge casa și o amenință cu moartea pe fosta parteneră

Un bărbat român în vârstă de 36 de ani din Licate, provincia Agrigento (Sicilia), a fost arestat cu acuzațiile de violare de domiciliu, daune agravante, amenințări, vătămare corporală și rezistență la un reprezentant al ordinii publice. Românul a intrat în casa fostei sale partenere unde a distrus mobilele și alte bunuri, a atacat-o și a amenințat-o cu moartea pe femeie, informează Agrigento Notizie.

Carabinierii de la compania din Licate l-au arestat pe M.F., cetățean român, după ce s-a introdus la ora 3:00 noaptea în casa fostei sale partenere când aceasta nu se afla la domiciliu. Bărbatul a început să distrugă bunurile din casă, iar zgomotele puternice cauzate de mobilierul pe care îl rupea, au alertat vecinii care au sunat la 112.

Când forțele de ordine s-au prezentat la adresa respectivă, M.F. era încă în casa femeii. Aceasta a fost anunțată de ceea ce se întâmplă de către carabinieri și s-a prezentat imediat la fața locului. Bărbatul român a refuzat să prezinte documentele pentru a fi identificat de autorități, apoi, văzând-o pe fosta parteneră sosind, i-a adresat amenințări cu moartea încercând să o lovească.

Carabinierii, în ciuda tentativelor bărbatului furios de a-i lovi și pe ei, au reușit să-i pună cătușele și să-l însoțească la sediul unității din Licate.

Cu acuzațiile de violare de domiciliu, daune agravante, amenințări, vătămare corporală și rezistență la un reprezentant al ordinii publice, bărbatul român a fost pus la dispoziția  procurorului din cadrul Tribunalului de la Agrigento și a fost apoi transportat la închisoarea din orașul Agrigento.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI