Italia: Bărbat român bătut de hoții care i-au intrat noaptea în casă. Căutați de poliție

Un tânăr român în vârstă de 28 de ani din localitatea Ponte dell’Olio, provincia Piacenza, a fost lovit puternic la cap cu o rangă de fier de către doi hoți care au intrat în casa sa, în seara zilei de joi, 24 ianuarie. Infractorii sunt căutați de poliție.

Era în jurul orei 18:30 când doi hoți „acrobați”, agățându-se de tuburile de metal pentru scurgerea apei, s-au urcat până la etajul doi al unui bloc de locuințe de pe strada Santa Lucia și au intrat în apartamentul familiei de români, după ce au folosit o rangă de fier pentru a sparge fereastra.

Luminile erau stinse, iar hoții probabil au crezut că nu este nimeni în casă. În schimb proprietarul, un român în vârstă de 28 de ani, se odihnea în dormitor împreună cu soția și cu cei doi copii când au auzit zgomote și s-au trezit.

Bărbatul a intrat în camera de zi și a aprins lumina, s-a trezit astfel față în față cu cei doi infractori care nu au stat mult pe gânduri și au început să-l lovească cu bastonul de metal pe care l-au folosit pentru a intra în apartament. Apoi au fugit în grabă, ieșind pe balcon și coborând pe burlanul blocului.

Românul a chemat imediat ambulanța și a anunțat carabinierii. Militarii de la compania din Ponte dell’Olio s-au prezentat imediat la fața locului unde au dispus o verificare a amprentelor și a urmelor lăsate de cei doi infractori.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânărul român a fost dus la spitalul din Piacenza dar condițiile sale nu sunt foarte grave, informează jurnaliștii de la Libertà.

Autorii tentativei de furt care au intrat în apartamentul românilor noștri sunt dați în urmărire de forțele de ordine. Din descrierea inițială făcută de victimă, se pare că cei doi infractori erau străini.

@rotalianul