Italia: bărbat român cade pe linia de tren și riscă să-și piardă viața

Un bărbat român a riscat să-și piardă viața miercuri, 13 martie 2019, după ce a încercat să traverseze peste căile ferate în timp ce un tren se pregătea să plece din gara din Melzo, provincia Milano.

Conaționalul nostru, în vârstă de 63 de ani, a decis să traverseze dintr-o parte în alta a liniei ferate printr-un loc nepermis și nu a ținut cont sau nu a observat că un tren tocmai se pregătea să pornească din gară. Nu a reușit însă să traverseze complet linia ferată că a căzut și doar atenția mărită a conductorului de tren, care l-a văzut și a reușit să oprească trenul înainte de ajunge la el, a reușit să evite producerea unei tragedii, relatează ziarul local Il Dubbio.

Conductorul a anunțat astfel agenții de la Poliția Feroviară, care l-au condus pe bărbatul român la spitalul din zonă cu cod verde de urgență, apoi i-au aplicat o amendă pentru traversarea liniilor ferate printr-un loc nepermis. Trenul a suferit o întârziere de circa o oră din cauza celor întâmplate, mai scrie sursa citată.