Italia: bărbat român căutat pentru crimă, se ascundea la Pavia. A ucis un conațional la Milano

Se ascundea la Pavia (Lombardia), bărbatul român acuzat că pe data de 26 aprilie, în jurul orei 21:30, ar fi lovit în față un conațional care în urma loviturii primite a suferit o hemoragie cerebrală și a decedat.

Laurențiu Bataiosu are 30 de ani și se presupune că este responsabil de crima comisă pe 26 aprilie la Milano, în via Padova, despre care vă relatam aici, în acest articol.

În seara acelei zile, la ora 21:30, un bărbat român în vârstă de 43 de ani, pe nume Ștefan Maxim, ieșea dintr-un bar când a fost lovit în față de o persoană, un bărbat care, după declarațiile celor prezenți, ar fi fost de naționalitate străină. Ștefan Maxim, transportat de urgență la spitalul San Raffaele, a murit în jurul orei 1:30 în urma unei hemoragii cerebrale, informa presa italiană.

Agresorul a fugit de la locul faptei și a fost căutat de autoritățile italiene. În urma anchetei și a investigațiilor, a fost găsit ieri, 8 mai, la Pavia, în persoana lui Laurențiu Bataiosu. Polițiștii l-au blocat în zorii zilei în Viale Brambilla din Pavia, bărbatul a fost transferat la închisoarea Torre de Gallo, sub acuzația de omor și și-a recunoscut fapta.

Între cei doi români s-ar fi iscat o ceartă, în care au fost implicate fosta iubită a lui Laurențiu Bataiosu și două surori ale acesteia, scrie La Provincia Pavese.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol