Italia: Bărbat român cu gâtul tăiat în mijlocul străzii, un alt român mort cu un cuțit înfipt în inimă

Un cetățean român în vârstă de 42 de ani, Ștefan Costel Ciocanaru, a fost găsit în zorii zilei de 18 iunie, pe stradă, cu gâtul tăiat, la Barletta, în Puglia. Sunt în curs investigațiile autorităților, informează Il Quotidiano Italiano.

În această dimineață la Barletta, în jurul orei 5:00, corpul unui cetățean român a fost găsit fără viață în mijlocul străzii. Cadavrul prezenta o tăietură vizibilă la gât, cel mai probabil provocată de o lamă de cuțit.

Când asistenții sanitari de la 118 au sosit la fața locului, bărbatul era deja mort și medicii au putut doar constata decesul acestuia.

Agenții grupului mobil al comisariatul din Barletta au demarat investigațiile pentru a încerca să ajungă la făptași și să reconstitue faptele care au dus la odioasa crimă.

UPDATE: Conform agenției de presă ANSA, un cetățean român a fost blocat de agenții de poliție din Foggia. Acesta este bănuit de uciderea lui Ștefan Costel Ciocanaru, găsit mort, cu gâtul tăiat la Barletta. Bărbatul arestat a fost oprit într-o gară și avea o pereche de foarfece murdare de sânge în buzunarul pantalonilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un român ucis la Roma cu un cuțit înfipt în inimă

Un alt eveniment tragic a avut loc la Roma, în noaptea de 16 spre 17 iunie, în Piazza della Repubblica. Un român în vârstă de 30 de ani, fără o rezidență stabilă, a murit ucis cu un cuțit înfipt în inimă.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit puțin înainte de ora 3:00 noaptea. Bărbatul a fost găsit sub coloanele din partea dreaptă a Pieței, spre via Emanuele Orlando.

Anchetatorii bănuiesc că tragedia a fost rezultatul unui litigiu cu un alt bărbat român, care acum este de negăsit, relatează Repubblica.

Distribuie acest articol