Italia: Bărbat român de 35 de ani găsit fără viață sub un pod, pe malul unui râu

Un bărbat român în vârstă de 35 de ani, cu inițialele M.F., a fost găsit fără viață la Vicenza (Veneto) pe malul fluviului Retrone, luni, 29 octombrie, informează Vicenza Today.

Orașul Vicenza se afla printre localitățile din Italia în care s-a declanșat alarma din cauza vremii deosebit de nefavorabile în ultimele zile, iar râurile, în urma ploilor abundente, erau atent monitorizate în eventualitatea că debitul lor depășea cotele de inundații.

Bărbatul român a fost găsit în jurul orei 10:40, pe malul râului Retrone, în zona parcului Campo Marzo. Un cetățean care era în trecere prin zona respectivă l-a văzut și a anunțat autoritățile. Pentru a recupera corpul românului nostru, găsit într-o zonă alunecoasă sub podul Santa Libera, au intervenit scafandrii de la Brigada de Pompieri a orașului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al poliției și personalul medical de la 118, iar medicul legist, după examinarea trupului neînsuflețit a declarat că nu sunt semne de violență pe corp și cea mai probabilă ipoteză este că moartea bărbatului a survenit în urma unui stop cardiac.