Italia: Bărbat român de 35 de ani găsit fără viață sub un pod, pe malul unui râu

Un bărbat român în vârstă de 35 de ani, cu inițialele M.F., a fost găsit fără viață la Vicenza (Veneto) pe malul fluviului Retrone, luni, 29 octombrie, informează Vicenza Today.

Orașul Vicenza se afla printre localitățile din Italia în care s-a declanșat alarma din cauza vremii deosebit de nefavorabile în ultimele zile, iar râurile, în urma ploilor abundente, erau atent monitorizate în eventualitatea că debitul lor depășea cotele de inundații.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bărbatul român a fost găsit în jurul orei 10:40, pe malul râului Retrone, în zona parcului Campo Marzo. Un cetățean care era în trecere prin zona respectivă l-a văzut și a anunțat autoritățile. Pentru a recupera corpul românului nostru, găsit într-o zonă alunecoasă sub podul Santa Libera, au intervenit scafandrii de la Brigada de Pompieri a orașului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al poliției și personalul medical de la 118, iar medicul legist, după examinarea trupului neînsuflețit a declarat că nu sunt semne de violență pe corp și cea mai probabilă ipoteză este că moartea bărbatului a survenit în urma unui stop cardiac.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate