Italia: bărbat român de 40 de ani ars de viu într-un autovehicul Piaggio Ape. Gianni Varga lasă în urma sa o soție și trei copii îndurerați

Gianni Varga, bărbat român de 40 de ani și rezident în localitatea Niella Belbo din provincia Cuneo, a fost găsit mort, carbonizat, în localitatea Valentini, într-un autovehicul Piaggio Ape de proprietate personală, în jurul orei 16.00 de ieri, 12 noiembrie 2017.

Autovehiculul conaționalului nostru ar fi luat foc din cauze încă necunoscute dar în curs de investigare de către autoritățile din zonă.

Deși intervenția pompierilor a fost imediată, după ce un biciclist care trecea prin zonă a dat alarma, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român. Gianni Varga a murit ars de viu în interiorul autovehiculului său înainte ca pompierii să reușească să stingă focul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spitalul din localitatea Alba unde va fi supus autopsiei. Momentan anchetatorii iau în considerare atât posibilitatea unei sinucideri, cât și o posibilă defecțiune electrică a autovehiculului, care ar fi cauzat incendiul, dar exclud complet posibilitatea ca acesta să fi fost omorât.

Gianni Varga lasă în urma sa, îndurerați o soție și trei copii: două fetițe și un băiat, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, relatează ziarul La Stampa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI