Italia: Bărbat român de 40 de ani, înecat în timp ce făcea baie într-un lac

Un bărbat de origine română în vârstă de 40 de ani, s-a înecat ieri, duminică, 12 august, în jurul orei 16:30, în lacul Bracciano, zona localității Santo Celso din apropierea Romei. Conaționalul nostru s-a simțit rău în timp ce făcea baie, intervenția personalului sanitar sosit la fața locului nu i-a mai fost de ajutor, bărbatul și-a pierdut viața sub privirile neputincioase ale celor din jur.

Bărbatul român făcea baie în apele lacului Bracciano, din zona Santo Celso, lângă Muzeul Istoric al Forțelor Aeriene italiene. O congestie i-a pus însă capăt vieții, românul și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla în apă iar corpul său a devenit deodată inert, plutind nemișcat, cu fața în sus.

Potrivit informațiilor preluate de la Fanpage.it, tânărul nostru conațional fusese văzut în dimineața zilei de ieri la bordul unei bărci de cauciuc cu o femeie și un copil de câteva luni. În cursul după-amiezii, însă, viața sa s-a sfârșit tragic.

Ajutoarele acordate au fost inutile

Personalul medical de la 118 a intervenit la fața locului dar condițiile de sănătate ale bărbatului român s-au dovedit a fi imediat foarte grave. S-a făcut tot posibilul pentru a fi salvat, asistenții sanitari de pe ambulanță i-au aplicat masajul cardiac și respirația artificială, dar din păcate nu a fost nimic de făcut. Corpul tânărului nostru conațional a fost acoperit cu o pânză albă, pe malul lacului, în așteptarea magistratului. Un sfârșit tragic al unei vieți, într-o zi care se dorea de vacanță și de relaxare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul