Italia: bărbat român de 46 de ani lovit de tren, moare după 12 ore de chin pe patul de spital

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani a fost lovit de tren în cursul nopții de luni spre marți, 4 iunie 2019, în localitatea Vignate de lângă Milano. Din motive necunoscute încă, conaționalul nostru se pare că se deplasa pe întuneric de-a lungul liniei ferate când a fost lovit din plin de tren, în timp ce se afla la nivel cu via Manzoni din localitate.

Deși nu a decedat pe loc, bărbatul a suferit răni foarte grave, iar picioarele i-au fost amputate de roțile trenului. Mecanicul de locomotivă, care a declarat că l-a văzut pe bărbatul român că se afla pe linia ferată abia în ultimul moment, a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit în scurt timp carabinierii din Cassano d’Adda și agenții de la Poliția feroviară, apoi a sosit și o ambulanță.

Conaționalul nostru a fost transportat astfel la spitalul San Raffele din Segrate unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar după 12 ore de chin acesta a decedat pe patul de spital.

- Continuarea articolului după publicitate -

Autoritățile investighează acum pentru a face lumină asupra motivelor pentru care bărbatul român de 46 de ani se afla pe șinele de cale ferată în cursul nopții.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos