Italia: bărbat român de 46 de ani lovit de tren, moare după 12 ore de chin pe patul de spital

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani a fost lovit de tren în cursul nopții de luni spre marți, 4 iunie 2019, în localitatea Vignate de lângă Milano. Din motive necunoscute încă, conaționalul nostru se pare că se deplasa pe întuneric de-a lungul liniei ferate când a fost lovit din plin de tren, în timp ce se afla la nivel cu via Manzoni din localitate.

Deși nu a decedat pe loc, bărbatul a suferit răni foarte grave, iar picioarele i-au fost amputate de roțile trenului. Mecanicul de locomotivă, care a declarat că l-a văzut pe bărbatul român că se afla pe linia ferată abia în ultimul moment, a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit în scurt timp carabinierii din Cassano d’Adda și agenții de la Poliția feroviară, apoi a sosit și o ambulanță.

Conaționalul nostru a fost transportat astfel la spitalul San Raffele din Segrate unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar după 12 ore de chin acesta a decedat pe patul de spital.

Autoritățile investighează acum pentru a face lumină asupra motivelor pentru care bărbatul român de 46 de ani se afla pe șinele de cale ferată în cursul nopții.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20