Italia: bărbat român denunțat, se masturba lângă o biserică, în fața oamenilor care ieșeau de la slujbă

Un bărbat român a fost denunțat duminică, 29 iulie 2018, de către autoritățile locale din Vicența pentru acte obscene într-un loc public, după ce a fost văzut de mai multe persoane masturbându-se lângă o biserică din localitatea, relatează ziarul Vicenza Today.

Potrivit sursei citate, este vorba de un cetățean român rezident în localitatea italiană Viterbo, din Lazio, dar care s-a fi deplasat cu trenul până în localitatea Vicența din Veneto, unde a pus în practică actul obscen.

Scena a avut loc în jurul orei 10:30 de duminică dimineața lângă sanctuarul Monte Berico din Vicența, unde bărbatul s-a așezat pe o bancă și a așteptat credincioșii să iasă de la slujbă, ca mai apoi să scoată organul genital afară și să înceapă să se masturbeze sub ochii dezgustați ai trecătorilor.

Două femei din localitate, cu vârstele în jur de 40 de ani, care treceau pe acea stradă și au auzit strigătele oamenilor, s-au apropiat și l-au văzut pe bărbat cum s-a ridicat de pe bancă ,în timp ce se masturba, pentru a se apropia de persoane. Cele două localnice au decis atunci să sune imediat la poliție și o patrulă a intervenit imediat la fața locului dar bărbatul reușise între timp să fugă, ascunzându-se pe via D’Azeglio, o stradă din apropiere.

Ulterior, agenții au reușit să-l găsească și l-au dus pe acesta la secția de poliție unde, în urma verificărilor de rigoare, a fost identificat ca fiind un cetățean român cu inițialele I.R.A., în vârstă de 35 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI