Italia: bărbat român denunțat, se masturba lângă o biserică, în fața oamenilor care ieșeau de la slujbă

Un bărbat român a fost denunțat duminică, 29 iulie 2018, de către autoritățile locale din Vicența pentru acte obscene într-un loc public, după ce a fost văzut de mai multe persoane masturbându-se lângă o biserică din localitatea, relatează ziarul Vicenza Today.

Potrivit sursei citate, este vorba de un cetățean român rezident în localitatea italiană Viterbo, din Lazio, dar care s-a fi deplasat cu trenul până în localitatea Vicența din Veneto, unde a pus în practică actul obscen.

Scena a avut loc în jurul orei 10:30 de duminică dimineața lângă sanctuarul Monte Berico din Vicența, unde bărbatul s-a așezat pe o bancă și a așteptat credincioșii să iasă de la slujbă, ca mai apoi să scoată organul genital afară și să înceapă să se masturbeze sub ochii dezgustați ai trecătorilor.

- Continuarea articolului după publicitate -

Două femei din localitate, cu vârstele în jur de 40 de ani, care treceau pe acea stradă și au auzit strigătele oamenilor, s-au apropiat și l-au văzut pe bărbat cum s-a ridicat de pe bancă ,în timp ce se masturba, pentru a se apropia de persoane. Cele două localnice au decis atunci să sune imediat la poliție și o patrulă a intervenit imediat la fața locului dar bărbatul reușise între timp să fugă, ascunzându-se pe via D’Azeglio, o stradă din apropiere.

Ulterior, agenții au reușit să-l găsească și l-au dus pe acesta la secția de poliție unde, în urma verificărilor de rigoare, a fost identificat ca fiind un cetățean român cu inițialele I.R.A., în vârstă de 35 de ani.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos