Italia: Bărbat român găsit fără viață în mijlocul străzii după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul s-a făcut nevăzut

Prima ipoteză a fost că bărbatul român găsit decedat pe o stradă dintre localitățile Ragusa și Catania, din sudul Italiei, s-a simțit brusc rău și nu și-a mai putut reveni dar constatările polițiștilor ajunși la fața locului au scos la iveală o altă cauză care ar fi dus la moartea conaționalului nostru. Bărbatul a fost lovit de un autoturism și a decedat în urma impactului, iar șoferul mașinii și-a continuat drumul după accident, fără a se opri pentru a acorda primul ajutor românului nostru. Ajutor care i-ar fi putut salva, poate, viața.

Corpului bărbatului român, în vârstă de 62 de ani, a fost descoperit luni, 24 septembrie, spre seară, în zona Bruscè, de un grup de tineri care au anunțat imediat autoritățile, informează Repubblica. Din nefericire pentru conaționalul nostru era prea târziu pentru a-i putea fi salvată viața, pentru el nu mai era nimic de făcut.

Se pare, din primele reconstituiri efectuate, că bărbatul mergea de-a lungul șoselei când a fost lovit puternic de o mașină. Carabinierii au demarat investigațiile pentru a ajunge la șoferul care a provocat accidentul și implicit moartea românului nostru, abandonat rănit, singur, în mijlocul drumului.

Distribuie acest articol