Italia: Bărbat român înecat în mare în timp ce înota cu prietenii

Un bărbat de origine română, în vârstă de 52 de ani, s-a înecat în mare, vineri, 15 iunie, la Porto Garibaldi, în provincia Ferrara din Italia. Se presupune că bărbatul s-a simțit rău în timp ce făcea baie în mare, scrie La Nuova Ferrara.

Ziua de plajă cu prietenii s-a terminat într-o tragedie pentru românul nostru și pentru familia sa. Erno Arkosi, rezident la Carpi, în provincia Modena, unde locuia împreună cu soția, și-a pierdut viața în timp ce înota cu trei prieteni de-ai săi în apele mării Adriatice din apropierea stabilimentului de la Viale dei Mille din Porto Garibaldi.

Era în jurul orei 18:30, când prietenii lui Erno au dat alarma după ce l-au văzut plutind nemișcat, cu abdomenul și cu fața în jos, scufundată în apă. Conform unei prime reconstituiri a ceea ce s-a întâmplat, bărbatul a început să înoate paralel cu digurile, dar brusc, s-a blocat, rămânând nemișcat în apă, fără să-și mai ridice capul. Cei trei prieteni care înotau cu el, l-au scos repede la țărm și i-au practicat masajul cardiac de prim-ajutor.

Sosiți imediat la fața locului, asistenții sanitari de la 118 timp de peste o oră au pus în practică toate practicile de resuscitare pe care le aveau la îndemână, inclusiv utilizarea defibrilatorului, până la ora 19.56 când medicul a trecut ca fiind aceasta ora decesului conaționalului nostru.

Trupul neînsuflețit a lui Erno Arkosi a fost transportat temporar la camera mortuară a Casei de Sănătate San Camillo din Comacchio. Va fi autopsia care va elucida cauza morții sale, dacă aceasta se datorează vreunei patologii sau altor factori.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol