Italia: își ucide soția și apoi se sinucide. Tragedie într-o familie de români din Peninsulă

Tragedie de nedescris într-o familie de români din localitatea italiană Ome, în provincia Brescia (Lombardia), unde un bărbat român în vârstă de 55 de ani și-a ucis soția, și ea de cetățenie română, apoi s-a sinucis.

Conform unei prime reconstituiri a anchetatorilor, bărbatul și-a înjunghiat partenera de viață, în vârstă de 50 de ani, lovind-o de patru ori cu un cuțit și cu o sticlă, apoi și-a luat viața și el, înjunghiindu-se întâi cu cuțitul iar ulterior înghițind mai multe pastile.

Totul s-a întâmplat în locuința cuplului român din piazza Aldo Moro, unde au fost descoperite corpurile abia în această după-amiază de 4 iunie 2018, deși tragedia se pare că a avut loc cu cel puțin o zi înainte.

Sursa foto: Giornale di Brescia

Alarma a fost dată de fiul conaționalilor noștri decedați care nu mai primea nicio veste de la ei de câteva zile și era îngrijorat. Deplasându-se la locuința celor doi soți români, în urma semnalării făcute de fiul acestora, carabinierii au făcut dramatica descoperire.

Potrivit unor surse din presa italiană, femeia română lucra ca îngrijitoare iar soțul acesteia era șomer și se pare că suferea de ceva timp de probleme psihice, diagnosticul fiind pus încă de când se afla în România. Nu se știe, însă, cu exactitate, ce anume l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest îngrozitor. Carabinierii exclud ideea ca alte persoane să fi fost implicate în această tragedie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol