Italia: bărbat român lovit mortal de un automobil după ce coboară din mașina sa. Pasagerii celeilalte mașini fug pe picioare de la locul tragediei

Tragedia a avut loc în această dimineață de 15 decembrie 2018, în jurul orei 6:15, pe strada provincială 214 din localitatea Arluno, lângă Milano, unde un bărbat român în vârstă de 35 de ani și rezident în localitatea Vimodrone și-a pierdut viața după ce a fost lovit din plin de un automobil care circula pe aceeași stradă.

Automobilul care l-a ucis pe conaționalul nostru. Sursa foto: Il Giorno

Potrivit ziarului italian Il Giorno, conaționalul nostru tocmai coborâse din mașina sa când o altă mașină, în care se aflau trei bărbați, a sosit în viteză și l-a lovit din plin, provocând decesul instantaneu al bărbatului român. Cei trei oameni din cealaltă mașină care, potrivit sursei citate, este probabil să se fi aflat cu toții sub influența alcolului, au abandonat mașina fugit pe picioare de la locul tragediei.

Mașina și corpul conaționalului nostru. Sursa foto: Il Giorno

În jurul orei 7:00, un trecător a văzut cele două mașini în afara carosabilului, dintre care una răsturnată în câmp și a alertat autoritățile. Cei trei bărbați din autovehiculul care a provocat decesul conaționalului nostru au fost identificați de autorități mai târziu și aduși în fața justiției.

@rotalianul