Italia: Bărbat român moare în spital din cauza unei bronhopneumonii, dar polițiștii suspectează că a fost omorât

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani, rezident în localitatea Acate din provincia Ragusa, a murit în seara zilei de miercuri, 8 august 2018, în spitalul Riccardo Guzzardi din Vittoria.

Deși cauza decesului, în mod oficial, este o bronhopneumonie (o infecție a plămânilor generată de virusuri, bacterii sau fungi) de care bărbatul suferea, Procuratura din Vittoria a decis să deschidă o anchetă pentru crimă în acest caz iar procurorul Franco Riccio a cerut să fie executată autopsia, relatează presa locală.

Potrivit polițiștilor care au vorbit cu bărbatul român înainte de a muri, acesta a declarat că a fost bătut de niște conaționali înainte de a ajunge în spital, dar autoritățile nu dau mai multe detalii despre această agresiune, ancheta fiind încă în curs de desfășurare.

Pe baza acestei ultime declarații a bărbatului decedat, anchetatorii iau în considerare posibilitate ca acesta să fi murit din cauza agresiunii subite din partea altor bărbați români iar autopsia, care va fi executată în următoarele zile, va aduce mai multă lumină asupra cauzei decesului.

@rotalianul