Italia: Bărbat român se plimba cu televizorul furat sub braț prin centrul orașului

Un tânăr bărbat român în vârstă de 30 de ani a fost oprit de polițiștii din Rimini (Emilia-Romagna) în timp ce transporta în brațe un televizor de mari dimensiuni pe care abia îl furase sau îl primise de la o persoană care îl furase. Românul traversa în văzul trecătorilor o zonă centrală a localității, informează altarimini.it.

Mergea liniștit, nestingherit, în seara târzie de joi, 6 decembrie, de-a lungul bulevardului Viale Regina Margherita, Marina Centro, ținând un televizor mare, marca LG, sub braț. Televizorul nu era în cutia de carton iar bărbatul a atras atenția persoanelor întâlnite pe stradă, care au anunțat poliția. La vederea agenților, tânărul a încercat în zadar să ascundă televizorul în spatele tufișurilor și să scape de rucsacul pe care-l purta pe umeri și în care avea mai multe șurubelnițe, clești și alte utensile folosite la spargerea de locuințe.

Televizor furat la Rimini, găsit de autorități în posesia unui român. Se caută proprietarul. Foto: Alta Rimini

Bărbatul nu a putut da detalii despre provenieneța televizorului, autoritățile bănuiesc că acesta este obiectul unui furt dintr-o locuință. Cetățeanul român a fost denunțat pentru posesie de bunuri furate, iar autoritățile fac cercetări pentru a descoperi proprietarul de drept al televizorului.

@rotalianul