Italia: Bărbat român se plimba cu televizorul furat sub braț prin centrul orașului

Un tânăr bărbat român în vârstă de 30 de ani a fost oprit de polițiștii din Rimini (Emilia-Romagna) în timp ce transporta în brațe un televizor de mari dimensiuni pe care abia îl furase sau îl primise de la o persoană care îl furase. Românul traversa în văzul trecătorilor o zonă centrală a localității, informează altarimini.it.

Mergea liniștit, nestingherit, în seara târzie de joi, 6 decembrie, de-a lungul bulevardului Viale Regina Margherita, Marina Centro, ținând un televizor mare, marca LG, sub braț. Televizorul nu era în cutia de carton iar bărbatul a atras atenția persoanelor întâlnite pe stradă, care au anunțat poliția. La vederea agenților, tânărul a încercat în zadar să ascundă televizorul în spatele tufișurilor și să scape de rucsacul pe care-l purta pe umeri și în care avea mai multe șurubelnițe, clești și alte utensile folosite la spargerea de locuințe.

- Continuarea articolului după publicitate -
Televizor furat la Rimini, găsit de autorități în posesia unui român. Se caută proprietarul. Foto: Alta Rimini

Bărbatul nu a putut da detalii despre provenieneța televizorului, autoritățile bănuiesc că acesta este obiectul unui furt dintr-o locuință. Cetățeanul român a fost denunțat pentru posesie de bunuri furate, iar autoritățile fac cercetări pentru a descoperi proprietarul de drept al televizorului.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate