Italia: bărbat român se zbate între viață și moarte, înjunghiat în piept și abandonat în fața spitalului

Un cetățean român în vârstă de 35 de ani se zbate între viață de moarte la secția Reanimare a spitalului Maggiore din Bologna după ce a fost înjunghiat în piept. Conaționalul nostru a fost abandonat în fața spitalului după agresiune și a intrat în secția Urgențe cu ultimele sale puteri.

Din primele investigații ale carabinierilor reiese că bărbatul român a fost văzut în după-amiaza zilei de joi, 19 septembrie 2019, la pământ și plin de sânge în apropierea unei intersecții din zona Casteldebole din Bologna, între via Rigosa și Olmetola. Câțiva șoferi care au observat victima rănită pe marginea străzii, aproape în stare de inconștiență, au sunat la 112 și au cerut ajutor, dar până a sosit ambulanța la fața locului, bărbatul dispăruse.

Potrivit unor martori, românul nostru a fost luat cu mașina de niște persoane care păreau că-l cunosc și se presupune că ele au fost cele care l-au transportat la spitalul Maggiore, unde l-au abandonat în fața clădirii. Cu ultimele sale puteri, victima a reușit să intre în secția de Urgențe a spitalului unde și-a pierdut conștiința la scurt timp după aceea.

Bărbatul român a fost apoi operat de urgență, iar acum se află încă la Reanimare, medicii menținându-se rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Carabinierii așteaptă în schimb ca aceasta să se trezească pentru a le da mai multe informații despre agresiunea subită, în timp ce investighează pentru a afla cine l-a rănit.

@rotalianul