Italia: Gest tragic pentru un român de 55 de ani, s-a spânzurat după o ceartă banală cu partenera

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, originar din România, a fost găsit fără viață în Stupinigi (Torino) în această dimineață de 9 noiembrie, 2018. Românul s-a spânzurat în cursul nopții de un copac, de-a lungul unui drum care duce spre castelul Parpaglia. O ceartă banală în familie ar sta la baza deciziei tragice a bărbatului, informează Torino Sud.

Conaționalul nostru era în Italia de 14 ani și trecea printr-o perioadă complicată. El locuia împreună cu partenera sa iar în seara precedentă sinuciderii a avut cu aceasta o ceartă care a provocat reacția dramatică a bărbatului. Nu era pentru prima dată când românul amenința că își va lua viața dar în noaptea trecută el a trecut de la vorbe la fapte. După cearta avută cu femeia, a părăsit locuința, a plecat pe drumul spre Nichelino iar când a ajuns în dreptul unui parc a improvizat un ștreang și s-a spânzurat.

Bărbatul nu a lăsat nici o scrisoare prin care să explice gestul său. Carabinierii au deschis o anchetă, potrivit primelor reconstituiri românul ar fi acționat dintr-un impuls, pe fondul unei depresii puternice. Pentru el situația în care se afla nu mai avea nicio rezolvare iar viața sa era fără viitor, unica soluție a fost ștreangul care i-a pus capăt zilelor.