Italia: bărbatul român găsit fără viață în locuința sa se numește Gheorghe Hici. Fiica: „Aș da timpul înapoi, să mai fii printre noi”

Se numește Gheorghe Hici, bărbatul român găsit fără viață în locuința sa din localitatea italiană Sezze, provincia Latina, în cursul dimineții de ieri, 8 octombrie 2018.

Conaționalul nostru avea 65 de ani, muncea în agricultură și era rezident în via Piagge Marine din Sezze, unde trupul său a fost găsit fără viață în jurul orei 11:00 de ieri, de către un alt bărbat român cu care locuia în același apartament, relatează ziarul local Latina Today.

Gheorghe Hici, 65 de ani, găsit fără viață în locuința sa din Sezze, Italia. Sursa foto: Facebook, profil public.

Circumstanțele în care Gheorghe Hici a decedat sunt încă neclare; se pare că bărbatul avea o rană la cap, între sprânceană și tâmplă, dar după o primă examinare a trupului neînsuflețit din partea medicului legal, Tommaso Cipriani, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă acea rană i-a provocat decesul sau nu.

Anchetatorii iau în considerare, așadar, orice posibilitate: de la o moarte violentă, la una accidentală, provocată de o stare de rău a conaționalului nostru. Între timp, procuratura a dat ordin să fie executată autopsia, care va fi efectuată în următoarele zile, iar ancheta va fi condusă de către carabinierii din Latina, mai scrie sursa citată.

„Aș da timpul înapoi, să mai fii printre noi”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tragedia a provocat multă durere în familia conaționalului nostru, în special în sufletul fiicei sale, Geanina:

„Aș da timpul înapoi, să mai fii printre noi. Iartă-mă că nu am putut să te ajut, te iubesc”, scria fiica lui Gheorghe Hici în urmă cu câteva ore pe Facebook, la o poză cu tatăl său.

Redacția Rotalianul – Revista Românului din Italia, transmite sincere condoleanțe fiicei îndurerate și întregii familii.