Italia: barmaniță româncă bătută de nepoții unui fost cap mafiot, nu voiau să plătească berea consumată

Au luat barmanița de păr, au izbit-o cu capul de tejghea și au amenințat-o că o omoară fără nicio reținere pentru simplul fapt că le-a cerut să plătească berea pe care o consumaseră. Femeia, de origine română, a fost salvată de un cetățean tunisian care s-a oferit să plătească el consumația.

S-a întâmplat în seara zilei de 18 septembrie 2019 în localitatea San Cipriano d’Aversa din provincia Caserta, unde doi frați gemeni, care sunt cetățeni italieni și în vârstă de 18 ani, au agresat o femeie de origine română care lucrează în barul Gran Vesuvio Caffè. Potrivit ziarului La Repubblica, cei doi frați, Alessio și Vincenzo de Falco, sunt nepoții unuia dintre capii clanului Casalesi, Enzo de Falco, care face parte din mafia napolitană cunoscută sub numele de Camorra.

Frații italieni au intrat în bar, au consumat câteva beri și i-au spus barmaniței că nu au nici cea mai mică intenție de a le plăti. Cu toate acestea, conaționala noastră a avut curajul să le prezinte celor doi mafioți nota de plată, dar gemenii au considerat acest lucru ca fiind lipsă de respect față de ei și au luat-o pe femeie de păr, apoi au lovit-o cu capul de tejghea. În același timp, agresorii o amenințau pe româncă folosind fraze de genul „te împușc, te omor”.

În ajutorul femeii a intervenit un cetățean de origine tunisiană care s-a oferit să plătească el consumația mafioților, salvând astfel românca de la ulterioare leziuni provocate de cei doi frați. Victima a mers apoi la secția Urgențe unde medicii i-au prescris 6 zile de îngrijiri medicale pentru rănile suferite, în timp ce carabinierii au dat startul unei anchete.

La încheierea investigațiilor, gemenii De Falco au fost puși sub arest la domiciliu cu acuzația de tentativă de șantaj și vătămare corporală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI