Italia: Bătaie între români sub ochii pasagerilor dintr-un autobuz

Patru români au fost răniți în urma unei altercații violente care a avut loc la Roma luni, 4 martie, la puțin după ora 13:00, pe Via Tiberina, în zona Prima Porta.

Incidentul a implicat două grupuri de cetățeni români și a culminat cu utilizarea de bâte și cuțite, relatează Roma Today.

Printre victime se numără un bărbat de 63 de ani, care a fost lovit și aruncat câțiva metri pe șosea de o mașină în care se aflau două persoane.

Toate persoanele rănite au fost transportate în stare gravă (cod roșu) la Spitalul Sant’Andrea, însă, conform informațiilor, viața lor nu este în pericol.

Pasagerii dintr-un autobuz care se afla în trecere au asistat la scenele violente. Aceștia au sunat la forțele de ordine

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au intervenit carabinierii, alertați de numeroase apeluri la numărul de urgență 112.

Ei au găsit patru români răniți, cu leziuni care ar indica și lovituri de cuțit.

Motivele exacte ale altercației sunt încă în curs de investigare, nu se exclude existența unor neînțelegeri anterioare între participanți, legate fie de conexiuni cu lumea interlopă locală, fie de implicarea în muncă la negru sau alte activități ilegale.

Autoritățile analizează posibilitatea de a folosi înregistrările camerelor de supraveghere din zona unde s-a petrecut incidentul, care cuprinde și câteva afaceri și restaurante, pentru a aduna mai multe dovezi.

În prezent, este în desfășurare o căutare intensă pentru a găsi conducătorul auto care l-a lovit pe bărbatul de 63 de ani, precum și pe șoferul unei alte mașini care a părăsit locul incidentului imediat după altercație.

Distribuie acest articol