Italia: Bătrâna care a dispărut în timp ce se plimba cu badanta a fost găsită fără viață

O pensionară în vârstă de 78 de ani, care a dispărut în timp ce se plimba cu badanta sa pe plaja San Silverio, între Portobello și Vignola (Sardinia), a fost găsită moartă după 10 luni de la data dispariției.

Silvana Gandola a dispărut în ziua de 28 martie 2021. Pensionara suferea de Alzheimer și era însoțită de îngrijitoarea sa care a pierdut-o pentru câteva clipe din vedere, timp în care pensionara s-a făcut nevăzută. Căutările au durat 10 luni de zile.

Duminică, 30 ianuarie 2022, un grup de vânători au dat din întâmplare peste niște resturi umane, în apropierea gurii de vărsare a râului Vignola.

Identitatea oficială a cadavrului a fost confirmată astăzi, în urma investigațiilor tehnice și științifice efectuate de carabinierii unității de investigații a „Compagniei di Tempio Pausania”, care efectuaseră cercetările la fața locului.

În apropierea rămășițelor trupești ale pensionarei Silvana Gandola a fost găsită o geantă cu actele femeii, bani și alte obiecte personale. Locul descoperirii se află la puțin peste un kilometru de plaja pe care bătrâna se plimba cu îngrijitoarea ei în ziua dispariției.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI