Italia: A bătut și violat o îngrijitoare română, bărbat condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

Un bărbat român în vârstă de 31 de ani a fost arestat în urma unei condamnări recent emise de Curtea de Apel din Brescia, după ce a lovit și violat de mai multe ori o femeie în vârstă de 27 de ani, de aceeași naționalitate.

Fapta s-a petrecut cu 11 ani în urmă, când bărbatul, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a convins femeia, care lucra ca îngrijitoare la momentul respectiv, să îl însoțească la domiciliul său. Odată intrați în casă, unde se mai aflau alți doi bărbați români, agresorul s-a năpustit asupra victimei, a lovit-o cu palma peste față, i-a rupt hainele și a violat-o de mai multe ori, relatează Giornale di Cremona.

Bărbatul a fost arestat în urma unui ordin de executare cu închisoarea eliberat în ultimele zile de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Brescia. B.P.P., născut în România, trebuie să execute o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare ca urmare a condamnării pentru infracțiunea de violență sexuală. Fapta a fost comisă la Cremona, pe 23 septembrie 2007, când, în după-amiaza zilei respective, a bătut-o și a forțat-o pe îngrijitoarea română să întrețină raporturi sexuale cu el. Cei doi se cunoscuseră în aceeași zi, în Piazza del Duomo, prin intermediul unui prieten comun.

Femeia a reușit să se ribeleze în momentul când bărbatul i-a impus să întrețină raporturi sexuale și cu ceilalți bărbați prezenți în casă, ea a reușit să pună mâna pe un telefon și să sune la 112. Agresorul a surprins-o și i-a închis repede telefonul dar, din centrală, operatorii au sunat pe numărul femeii întrebând dacă este o alarmă și ce s-a întâmplat. Bărbatul a răspuns celor de la 112 justificându-se că numărul de urgență a fost apelat din greșeală.

Femeia a fost eliberată din casa violatorului în jurul orei 4:00 dimineața, dar numai după ce a fost amenințată că, dacă vorbea, o va sfârși rău. Abia ieșită din apartamentul unde a fost bătută și violată, victima s-a prezentat la carabinierii de la unitatea S. Lucia unde a depus plângere împotriva bărbatului român. A fost vizitată la centrul de urgențe al spitalului unde s-au constatat violențele subite. Mulțumită descrierii și plângerii femeii, carabinierii au reușit să îl identifice pe B.P.P. iar după 11 ani de procese acesta a fost condamnat pentru fapta comisă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost arestat, transportat la închisoarea din Cremona și pus la dispoziția Autorității Judiciare.