Italia: Un bebeluș de numai 2 luni al unui cuplu de români a fost găsit mort de mama lui în pătuț

Un bebeluș de numai 2 luni a fost găsit fără suflare în pătuțul său de către mama lui, o femeie română, în această dimineață de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Cuplul de români locuiește în cartierul Gallardi din localitatea Ventimiglia, provincia Imperia.

Tragica descoperire a avut loc între orele 08:00 și 09:00 din această dimineață, când mama micuțului a observat că acesta nu mai respiră și a chemat imediat o ambulanță. Personalul medical a încercat timp de 2 ore s resuscite copilul, scriu surse locale, dar fără succes.

La locuința cuplului de români s-au prezentat și carabinierii care au deschis o anchetă pentru a înțelege în ce condiții a murit copilul. La o primă inspecție a corpușorului nu s-au descoperit semne de violență, dar procurorul desemnat să se ocupe de caz, Maria Paola Marrali, a dat ordin să fie executată autopsia pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului.

Tatăl copilului era plecat din localitate pe motive de muncă la acea oră, acesta fiind informat despre tragedie prin intermediul telefonului, mai scrie presa italiană.

Distribuie acest articol